• Després de la visita, hi haurà una roda de premsa a les 13h per explicar la feina del laboratori i la identificació de noves restes de persones enterrades en fosses per recuperar la memòria democràtica

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitaran aquest dimecres, 22 de setembre, a les 12h, el laboratori de l’Àrea de Genètica Clínica i Molecular de l’Hospital Vall d’Hebron.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita al laboratori: el punt de trobada, a les 12h, serà el vestíbul de l'Hospital General (edifici 1A). Després de la visita, el conseller Argimon i la consellera Ciuró compareixeran en roda de premsa, a les 13h a la sala d'actes, a la planta baixa de l’Hospital General.  Serà per explicar aquest procés d’identificació de restes de persones enterrades en fosses durant la Guerra Civil i el franquisme i anunciar-ne de noves. Estaran acompanyats del director general de Memòria Democràtica, Toni Font, i la Dra. Ivon Cuscó, facultativa de l’Àrea de Genètica Clínica i Molecular.

La identificació es pot dur a terme gràcies al Programa d’identificació genètica, que és fruit de la col·laboració dels dos departaments.

La roda de premsa tindrà un format híbrid -presencial i telemàtic. Per assistir-hi, caldrà acreditar-se prèviament enviant un correu a comunicacio@vhebron.net . Només podran assistir-hi dues persones per mitjà.

D’altra banda, els mitjans també podran participar-hi a través de la plataforma Zoom: https://zoom.us/j/91084537380 

La roda també es podrà seguir per Youtube: https://youtu.be/D_GCrRN_UFo

12:00|Els consellers Argimon i Ciuró visiten el laboratori de Genètica de l'Hospital de Vall d'Hebron. Hospital Vall d'Hebron ( pg. de la Vall d'Hebron, 119-129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, visitaran el laboratori de l’Àrea de Genètica Clínica i Molecular de l’Hospital Vall d’Hebron.