• Després de la pandèmia de la covid-19 es reprèn la celebració en un format híbrid amb una assistència limitada i retransmissió en línia
  • En el marc d’aquest acte, el conseller donarà detall de les línies de treball del Departament dirigides al sector turístic.


El proper dilluns 27 de setembre, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, presidirà l’acte de reconeixement al sector turístic amb motiu del Dia Mundial del Turisme. L’acompanyaran la directora general de Turisme, Marta Domènech, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer

Enguany, es reprèn la celebració amb un acte híbrid que tindrà lloc a l’auditori de La Pedrera a les 16:30h i que es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç al canal de YouTube @turismecat: https://youtu.be/XEz8Sh1FtvQ

El sector del turisme ha estat un dels més castigats per la pandèmia provocada per la covid-19. En aquest sentit, l’acte de reconeixement del sector turístic vol posar el focus en els establiments que han participat de la iniciativa “hotels refugi” de la Direcció General de Turisme i es farà extensiva a les entitats empresarials turístiques que han estat al costat del sector i a tots els professionals que encara n’estan patint les conseqüències.

En el marc d’aquest acte, el conseller Torrent donarà detall de les línies de treball del Departament dirigides al sector turístic.

Si algun mitjà està interessat en assistir de manera presencial, i per poder complir amb les exigències sanitàries derivades de la covid-19, cal enviar un mail a la bústia premsa.act@gencat.cat.

16:30|El conseller Torrent presideix l'acte de reconeixement al sector turístic en el Dia Mundial del Turisme. Auditori de La Pedrera. Passeig de Gràcia, 92|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, presidirà l’acte de reconeixement al sector turístic amb motiu del Dia Mundial del Turisme.