El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presideix aquest dimarts, 28 de setembre, a les 09.00 hores, la reunió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

El delegat del Govern explicarà en roda de premsa, a les 11.30 hores aprox., els temes més rellevants que presenten els diversos departaments de la Generalitat de les Terres de l'Ebre. Els mitjans interessats podran prendre imatges uns minuts abans d'acabar la reunió.

11:30|Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presentarà en roda de premsa els temes rellevants que s'hagin tractat a la reunió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. Els mitjans gràfics podran prendre imatges abans d'acabar la sessió.