Roda de premsa per informar dels detalls de l'obertura de l'oci de nocturn

query_builder   5 octubre 2021 14:06

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa per informar dels detalls de l'obertura de l'oci de nocturn

Els secretaris generals de Salut, Meritxell Masó, i d’Interior, Oriol Amorós, informaran aquesta tarda a les 17 h dels detalls sobre l’obertura de l’oci nocturn, amb certificat COVID, aquest divendres 8 d’octubre. La roda de premsa es farà des de la Sala Clavé del Palau de la Generalitat (entrada pel C/ Sant Sever). Masó i Amorós també explicaran les altres mesures aprovades en la reunió del PROCICAT.

Els mitjans que vulguin assistir-hi han de confirmar la seva assistència al correu premsa.salut@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.

17:00|Roda de premsa per informar dels detalls de l'obertura de l'oci de nocturn . Sala Clavé del Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona - Palau de la Generalitat (Barcelonès)

  Emissió en directe

Els secretaris generals de Salut, Meritxell Masó, i d’Interior, Oriol Amorós, informaran dels detalls sobre l’obertura de l’oci nocturn, amb certificat COVID, aquest divendres 8 d’octubre. Masó i Amorós també explicaran les altres mesures aprovades en la reunió del PROCICAT.

Els mitjans que vulguin assistir-hi han de confirmar la seva assistència al correu premsa.salut@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.