Dilluns, 11 d'octubre, a les 11:00 h, a l'Àrea Bàsica Policial del Bages. (Avda. dels Països Catalans, 169-171 (Sector els Trullols)

El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d'Esquadra a Manresa

query_builder   8 octubre 2021 12:55

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d'Esquadra a Manresa

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy; i el director general de la Policia, Pere Ferrer; presentarà dilluns vinent, 11 d’octubre, a les 11.00 h, el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d’Esquadra a Manresa.

Els mitjans que vulguin cobrir l’atenció a mitjans s’hauran d’acreditar abans de diumenge, dia 10 d’octubre, a les 16.00 hores, enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat. Caldrà indicar el  nom, cognoms, DNI i mitjà, així com les dades del vehicle, en cas que se’n porti.

11:00|El conseller Elena presenta el desplegament dels nous agents a Manresa. Àrea Bàsica Policial del Bages (av. dels Països Catalans, 169-171. Sector els Trullols)|Manresa (Bages)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà el desplegament dels nous agents del cos de Mossos d’Esquadra a Manresa.