• Les conselleres de la Presidència i de Cultura també participaran a la reunió, en la qual es debatrà sobre el sector audiovisual i la situació de la llengua

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà, i de Cultura, Natàlia Garriga, es reuniran demà, dijous 14 d’octubre, a les 16 hores, amb entitats de l’àmbit cultural i audiovisual per debatre sobre el sector audiovisual i la situació de la llengua catalana.

La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. En acabar, les conselleres Vilagrà i Garriga faran una atenció als mitjans a la sala Clavé.

 

Nota: Per cobrir la reunió caldrà presentar el carnet de premsa del Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

16:00|Reunió amb entitats de l'àmbit cultural i audiovisual. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i les conselleres de la Presidència, Laura Vilagrà, i de Cultura, Natàlia Garriga, es reuniran amb entitats de l’àmbit cultural i audiovisual per debatre sobre el sector audiovisual i la situació de la llengua catalana. 

Nota: La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici. En acabar, les conselleres Vilagrà i Garriga faran una atenció als mitjans a la sala Clavé.