La presentació es farà en roda de premsa, divendres vinent, a l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà aquest divendres 15 d’octubre en roda de premsa el pla de xoc de polítiques actives d’ocupació destinades a les persones joves. L’acompanyarà el Secretari de Treball, Enric Vinaixa, i el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres.

La presentació tindrà lloc a l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus (Carrer Terol, 1). El conseller, el secretari de Treball i el director del SOC detallaran la inversió i els programes d’inserció, formació i orientació per a les persones joves i les novetats d’enguany. Aquestes actuacions formen part del desenvolupament del Pla de Xoc en Polítiques Actives d’Ocupació presentat el passat 1 de juliol.

El conseller, el secretari i el director del SOC arribaran a Mas Carandell a les 10:30 i faran una visita a les instal·lacions acompanyats de la direcció de l’Institut. Coneixeran la feina que s’hi fa i conversaran amb els i les joves que participen dels diferents programes ocupacionals. La roda de premsa tindrà lloc a les 11:15h al mateix centre.

La presentació es podrà seguir en directe per streaming:

Enllaç: https://youtu.be/6BWfj-cKBKg