La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugura demà dissabte, 16 d’octubre, la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria, a la comarca de l’Alt Camp.

A més de la consellera, que clourà l’acte, hi intervindran el president de la Fira del Vent, Martí Rull, el portaveu del Comissariat de la Col·lecció de Morters, Jaume Culleré, i l’alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat. També hi assistirà, entre d’altres, la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé.

En el decurs de la visita, la consellera Lourdes Ciuró signarà al Llibre d’honor de l’Ajuntament, al mateix estand de la Fira, i a continuació visitarà la resta dels estands i saludarà els expositors. Ciuró també visitarà el Museu Agrícola, annex al recinte firal, i el Centre d’Interpretació del Tèxtil.

 

ACTE:

La consellera de Justícia inaugura la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria

DIA:

Dissabte, 16 d’octubre

HORA:

12 h

LLOC: 

Casa del director de la fàbrica tèxtil

Passeig del Pla, 2,

El Pla de Santa Maria

12:00|La consellera Ciuró inaugura la Fira del Vent. Casa del Director de la Fàbrica Tèxtil (pg. del Pla, 2)|El Pla de Santa Maria (Alt Camp)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, inaugurarà la Fira del Vent, al Pla de Santa Maria. A més de la consellera, hi intervindran el president de la Fira, Martí Rull; el portaveu del Comissariat de la Col·lecció de Morters, Jaume Culleré; i l’alcalde del Pla de Santa Maria, Mateu Montserrat. També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona, Mònica Solé.