El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, participarà a la inauguració del nou Digital Sales Hub de Festo

query_builder   18 octubre 2021 11:01

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, participarà a la inauguració del nou Digital Sales Hub de Festo

  • La roda de premsa tindrà lloc el 19 d’octubre a les 10:30 hores a la seu de l’empresa a l’Hospitalet de Llobregat
  • En finalitzar, els mitjans que ho desitgin podran visitar les instal·lacions de Festo

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos,  participarà demà dimarts, 19 d’octubre a la roda de premsa d’inauguració del Digital Sales Hub de Festo, empresa alemanya dedicada a la tecnologia d’automatització industrial. Es tracta del primer Digital Sales Hub de l’empresa, que ha escollit Barcelona com a seu entre les més de 250 delegacions que té al món.

L’acte tindrà lloc a les 10:30h a l’Avinguda de la Gran Via de l'Hospitalet, 159. També hi participaran Ansgar Kriwet, membre del Consell d’Administració de Vendes de Festo i Xavier Segura, Director General de Festo Espanya i Portugal. En finalitzar la roda de premsa, els mitjans que ho desitgin podran visitar les instal·lacions de la companyia i prendre imatges.

10:30|Inauguració del nou Digital Sales Hub de Festo. Av. de la Gran Via, 159|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, participarà en la inauguració del nou Digital Sales Hub de Festo, empresa alemanya dedicada a la tecnologia d’automatització industrial.