El president de la Generalitat, Pere Aragonés, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentaran demà el full de ruta de la transició energètica a Catalunya.

La presentació es farà en el marc de la conferència “Compromís 2030, Horitzó 2050”, que tindrà lloc demà, dimecres 20 d’octubre, a les 18.30h, a Barcelona.

Nota: Els i les periodistes que desitgin cobrir l'acte cal que s'acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i funció que s'exerceix ABANS DE DIMECRES 20 d'octubre A LES 14H. Abans d’accedir a l’auditori per a cobrir l’acte, hauran de validar les seves acreditacions al punt específic d’accés per a premsa situat a l’exterior de l’edifici. 

18:30|Conferència "Compromís 2030, Horitzó 2050". Auditori de l'Edifici Imagina (av. Diagonal, 177)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, presentaran el full de ruta de la transició energètica a Catalunya, en el marc de la conferència “Compromís 2030, Horitzó 2050". El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, hi assistirà.

 
Nota: Els i les periodistes que desitgin cobrir l'acte cal que s'acreditin prèviament enviant un correu a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà i funció que s'exerceix abans de dimecres 20 d'octubre a les 14 hores. Abans d’accedir a l’auditori per a cobrir l’acte, hauran de validar les seves acreditacions al punt específic d’accés per a premsa situat a l’exterior de l’edifici.