El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà demà l’ampliació de l’Escola Cau de la Guineu. Serà  a partir de les 9:30h a Corbera de Llobregat, conjuntament amb l’alcaldessa del municipi, Montserrat Febrero. A la inauguració també hi assistirà i el director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau.

 

El conseller arribarà a l’Ajuntament de Corbera de Llobregat a les 9h, on serà rebut per l’alcaldessa, i signarà el llibre d’honor. En acabar, es traslladarà a l’Escola Cau de la Guineu. El conseller i l’alcaldessa descobriran la placa inaugural i tindran lloc els parlaments oficials i les paraules de dos alumnes en representació del centre. Un cop inaugurada l’ampliació, la comitiva farà un breu recorregut per les instal·lacions del centre i mantindrà una trobada amb l’equip directiu. L’acte d’inauguració es podrà seguir en directe al següent enllaç: https://youtu.be/8MD7WKE7Gc0

 

A continuació, Gonzàlez-Cambray visitarà l’Escola Bressol El Petit Corb i es reunirà amb membres de la directiva del centre. 

09:30|El conseller Gonzàlez-Cambray inaugura l'ampliació de l'Escola Cau de la Guineu. C. Pere Calders, 3|Corbera de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, inaugurarà l’ampliació de l’Escola Cau de la Guineu de Corbera de Llobregat.