La titular de Drets Socials atendrà als mitjans després de rebre als participants de la caminada popular

Aquest divendres, 29 d’octubre, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà FiraGran 2021, saló dedicat a la gent gran de Catalunya que es celebra a les Drassanes Reials de Barcelona.

A les 12.00 hores, la consellera rebrà als participants de la caminada popular de persones grans que organitza la fira des de fa 20 anys. L’acompanyaran el director de la Fundació FiraGran, Juli Simón; la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech, i el responsable de l’Oficina de Gent Gran Activa, David Agustí.

A les 12.15 hores, Cervera atendrà als mitjans de comunicació davant l’estand del Departament de Drets Socials. Posteriorment, veurà una obra de microteatre sobre el maltractament a la gent gran i la bretxa digital a l’estand de la conselleria. També visitarà els estands de les diferents entitats que hi participen i assistirà a activitats com PedalaGran i una conferència sobre la mort digna.

Els mitjans que ho vulguin podran prendre imatges de la rebuda dels participants de la caminada popular, així com del passeig de la consellera per la fira.

12:00|La consellera Cervera visita FiraGran. Drassanes de Barcelona|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà FiraGran. L'acompanyarà la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech. A les 12.00h, la consellera rebrà els participants de la caminada popular. A les 12.15h, oferirà una atenció als i les periodistes. Els mitjans que ho vulguin podran prendre imatges de la recepció de la caminada i de la posterior passejada per la fira.