CONVOCATÒRIA ANUL·LADA: La consellera Garriga i el conseller Cambray presenten accions per promocionar l'ús del català

query_builder   29 octubre 2021 09:32

settings_input_antenna Convocatòria

CONVOCATÒRIA ANUL·LADA: La consellera Garriga i el conseller Cambray presenten accions per promocionar l'ús del català

AVIAT ENVIAREM NOVA DATA DE CONVOCATÒRIA PER A LA RODA DE PREMSA. DISCULPEU LES MOLÈSTIES

Aquest divendres, 29 d’octubre, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presenten accions per promocionar l’ús del català als centres educatius. En el marc de la Comissió Tècnica de Política Lingüística, que és l’eina que vertebra la tasca lingüística de tots els departaments de la Generalitat, la consellera Garriga presentarà la nova etapa en què entra el Govern en matèria de política lingüística. Tot seguit, el conseller d’Educació exposarà el pla de promoció de l’ús de la llengua catalana als centres educatius.

Serà una roda de premsa a les 11:30h a la sala de premsa del Departament de Cultura (Palau Marc, La Rambla, 8 - Barcelona). Els consellers de Cultura i Educació estaran acompanyats del Secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, i de la Secretària de Transformació Educativa, Núria Mora.

Els mitjans que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat abans de demà divendres a les 10h, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà.

L’acte podrà seguir-se també de forma telemàtica, via Youtube: https://youtu.be/S9lqGvetwLM

11:30|La consellera Garriga i el conseller Cambray presenten accions per promocionar l'ús del català. Palau Marc (La Rambla, 8) |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presentaran les accions per promocionar l’ús del català als centres educatius en el marc de la Comissió Tècnica de Política Lingüística. L’acte podrà seguir-se també de forma telemàtica: https://youtu.be/S9lqGvetwLM.