El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Sant Sadurní d'Anoia

query_builder   9 novembre 2021 13:38

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reuneix amb les direccions dels centres educatius de Sant Sadurní d'Anoia

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reunirà demà amb els directors i directores dels centres educatius de Sant Sadurní d’Anoia. Serà a partir de les 11h a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya. També hi assistiran l’alcalde del municipi, Josep M. Ribas, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a Barcelona Comarques, Susana Naranjo. A la trobada hi seran presents representants de les direccions d’escoles bressol, escoles i instituts públics, centres concertats, centres d’FP, l’escola d’adults i l’escola de música.

 

*Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges de la trobada al final de la reunió, cap a les 12:30h

12:30|El conseller Gonzàlez-Cambray es reuneix amb direccions de centres. Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya ( pl. Primer Homenatge a la Vellesa, 10)|Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, es reunirà amb les direccions dels centres educatius de Sant Sadurní d’Anoia.