El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà demà, divendres 12 de novembre, els equips d’elevada complexitat en salut mental arreu de Catalunya. Argimon estarà acompanyat del president del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions, Joan Vegué, de la psiquiatra infantil-juvenil i directora d’un dels equips guia, Àurea Autet, i d’un dels professionals que està realitzant el curs.

La presentació es farà en una roda de premsa híbrida –presencial i telemàtica- que tindrà lloc a partir de les 11h a la seu que EADA té a Collbató. Els mitjans que vulguin assistir-hi s’han d’acreditar enviant, abans del divendres a les 9h, un correu a premsa.salut@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà. Només hi podrà assistir una persona per mitjà o dues si són televisions.

Els mitjans podran participar en la roda de forma telemàtica a través de Zoom:
https://zoom.us/j/96194169202?pwd=TnU3b3dYRUU2U3RDaTQrVmdJcFd4QT09  

ID de reunión: 961 9416 9202
Código de acceso: 110534

La roda també es podrà seguir per Youtube: https://youtu.be/c9LmhSeRIUw

11:00|El conseller Argimon presenta els equips de complexitat de salut mental. Seu d'EADA Business School Barcelona (c. Querol, s/n)|Collbató (Baix Llobregat)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, presentarà els equips d’elevada complexitat en salut mental arreu de Catalunya. Argimon estarà acompanyat del president del Consell Assessor de Salut Mental i Addiccions, Joan Vegué; de la psiquiatra infantil-juvenil i directora d’un dels equips guia, Àurea Autet; i d’un dels professionals que està realitzant el curs.