Divendres, 19 de novembre, a les 09:30 hores, a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller Elena presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2021-2022 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

query_builder   17 novembre 2021 10:48

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presidirà l'obertura de l'any acadèmic 2021-2022 de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat de la directora de l’ISPC, Tamara Garcia, presidirà, divendres, 19 de novembre a les 9.30 hores, l’obertura de l’any acadèmic 2021-2022 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

En el decurs de l’acte, que començarà amb una ofrena floral en memòria dels companys de servei, es lliuraran les 12 distincions honorífiques de l’ISPC 2021: 10 d’individuals i 2 de col·lectives, en reconeixement a persones i entitats que en la seva trajectòria professional han mostrat una dedicació especial i que han destacat per les seves tasques de formació, estudi o recerca científica en l’àmbit de la seguretat, amb una repercussió singular en les activitats desenvolupades per l’ISPC.

El professor de Criminologia a la Universitat de Cambridge, Justice Tankebe, serà l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural que amb el títol Seguretat, ciutadania i confiança. Tankebe abordarà com mantenir la confiança mútua entre la ciutadania i els cossos de seguretat.

A l’acte, també hi assistiran el secretari general del Departament, Oriol Amorós; el director general de la Policia, Pere Ferrer; la directora general de Protecció Civil, Mercè Salvat; el director general d’Agents Rurals, Marc Costa; la sub-directora general d’Administració i Suport Acadèmic, Laia Puig; la sub-directora general de Formació Universitària, Recerca i Gestió del Coneixement, Marta Roca; la comissària cap de l’Escola de Policia de Catalunya, Alícia Moriana, i l’inspector cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, Antoni Rifà, entre d’altres autoritats i comandaments. 

El discurs del conseller Joan Ignasi Elena serà en obert i no hi haurà declaracions posteriors.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle, abans de demà dijous, 18 de novembre, a les 19.00 hores.

09:30|El conseller Elena presideix l'obertura de l'any acadèmic 2021-2022 de l'ISPC. Institut de Seguretat Pública de Catalunya ( ctra. C-17, Barcelona-Ripoll, Km 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presidirà l’obertura de l’any acadèmic 2021-2022 de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.