Demà divendres, 19 de novembre, a les 10:30 hores, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà la presentació de l’ampliació de la reserva de foscor del Parc Natural de la Serra de Montsant i el lliurament de les certificacions com a Destinació Turística Starlight, que es farà a la seu del Parc. Hi assistiran alcaldes i alcaldesses i representants municipals de l’àrea d’influència del Parc, representants de la Diputació de Tarragona i la directora de la Fundació Starlight.

En acabar l’acte, es farà una fotografia de grup i la consellera atendrà els mitjans de comunicació interessats.

10:30|La consellera Jordà presideix l'ampliació de l'àrea de protecció envers la contaminació lumínica de Montsant . Seu del Parc Natural de Montsant ( pl. de la Bassa, 1)|La Morera de Montsant (Priorat)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, presidirà la presentació de l’ampliació de la reserva de foscor del Parc Natural de la Serra de Montsant i el lliurament de les certificacions com a Destinació Turística Starlight, que es farà a la seu del Parc.