El director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire, participarà demà dijous, 25 de novembre, a les 12 hores, en la roda de premsa per presentar el projecte de la Mancomunitat La Plana i la Fundació Areté per fomentar la reutilització i la inserció laboral en salut mental, Areté Reutilitza, que se celebrarà a Malla (Osona). A més del director, intervindran el president de la Mancomunitat La Plana, Ferran Teixidó, i el president de la Fundació Areté, Pere Medina.

Amb el projecte, que compta amb el suport de l’ARC, es vol  implantar un nou servei de recollida a domicili de mobles i altres articles de la llar (mobles, parament de la llar, llibres, bicicletes i similars i mobiliari infantil) als municipis d’Aiguafreda, Balenyà, El Brull, Folgueroles, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l’EMD Sant Miquel de Balenyà. I, al mateix temps, consolidar la reutilització que s’està duent a terme amb objectes rebuts a les deixalleries de gestió mancomunada i amb la recollida de voluminosos.

Areté Reutilitza prioritzarà la reutilització dels objectes abans que es converteixin en un residu i fomentarà la inserció sociolaboral de persones amb problemes de salut mental i addiccions.

12:00|Presentació del projecte de la Mancomunitat La Plana i la Fundació Areté per fomentar la reutilització d'objectes i la inserció laboral en salut mental. Deixalleria de la Mancomunitat La Plana. Sector El Quadro, s/n|Malla (Osona)

El director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Isaac Peraire, participarà en la roda de premsa per presentar el projecte de la Mancomunitat La Plana i la Fundació Areté per fomentar la reutilització i la inserció laboral en salut mental, Areté Reutilitza, que se celebrarà a Malla (Osona). A més del director, intervindran el president de la Mancomunitat La Plana, Ferran Teixidó, i el president de la Fundació Areté, Pere Medina.