La Generalitat de Catalunya a Girona, el departament d’Igualtat i Feminismes, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona; commemoren conjuntament el Dia internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el dijous 25 de novembre, a les 11 h, a l’Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona.

L’acte comptarà amb la participació de la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; i la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig.

Durant l’acte es farà un minut de silenci en record de les dones assassinades per violència masclista, i la lectura del manifest institucional a càrrec de l’entitat Amunt i Crits, Dones Referents Comunitàries de l’Alt Empordà.

11:00|Acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral; l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; i la vicepresidenta tercera de la Diputació de Girona, Maria Puig, participaran en l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.