Reunió de la Comissió Bilateral d'Infraestructures Estat - Generalitat

query_builder   25 novembre 2021 10:33

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió de la Comissió Bilateral d'Infraestructures Estat - Generalitat

La Comissió Bilateral d’Infraestructures Estat – Generalitat de Catalunya es reunirà demà divendres, 26 de novembre, a partir de les 10 hores, a la seu del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, a Madrid

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i la secretària d’Estat de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Isabel Pardo de Vera, encapçalaran les delegacions del Govern de la Generalitat i de l’Estat, respectivament.

Completaran la delegació del Govern la secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca; el secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font; el secretari general del Departament d’Economia, Jordi Cabrafiga; el director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Bernat Costas; el president de l’Associació de Municipis de Catalunya, Lluís Soler; i la presidenta de la Federació de Municipis de Catalunya, Olga Arnau.

 

Els mitjans gràfics interessats podran enregistrar imatges de l’arribada al Ministeri de la delegació del Govern de la Generalitat i de l’inici de la reunió a les 10 hores.

 

Finalitzada la reunió, el vicepresident Puigneró atendrà els mitjans de comunicació, a les 12,30 hores, a la Delegació del Govern a Madrid - Centre Cultural Llibreria Blanquerna (carrer d’Alcalà, 44). La roda de premsa es podrà seguir en directe per les xarxes socials i la Sala de Premsa de Govern.

 

IMPORTANT: Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa de forma presencial s’hauran d’acreditar prèviament a través del correu premsa.tes@gencat.cat abans de les 19 hores.  

12:30|El vicepresident Puigneró atén els mitjans després de la reunió de la Comissió Bilateral d'Infraestructures Estat- Generalitat . Delegació del Govern a Madrid. Centre Cultural Llibreria Blanquerna ( c. d'Alcalà, 44)|Madrid (Madrid)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, atendrà als mitjans després de la reunió de la Comissió Bilateral d’Infraestructures Estat – Generalitat.