La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, presidirà l'acte de commemoració dels 50 anys del discurs de Pau Casals a l’ONU que tindrà lloc dilluns 29 de novembre a les 18.30 hores, a l'Auditori Josep Irla de la Delegació del Govern a Girona.

Participaran a l’acte la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i l'historiador i especialista en la figura de Pau Casals, Josep Maria Figueres.   

El periodista Miquel Riera conduirà l’esdeveniment que comptarà amb l’actuació de la Girona Banda Band.  

La Girona Banda Band (GBB) va néixer com una iniciativa conjunta de la Xarxa de Centres Cívics, les Escoles de Música i l’Ajuntament de Girona, al 2005, amb la voluntat de ser un punt de trobada per fer música conjuntament d’una manera inclusiva.  

L'acte s’emmarca a dins les accions del Govern per commemorar el 50è aniversari del Discurs de Pau Casals a l’ONU.  

Nota: Per cobrir informativament aquest acte és necessari acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert. Podeu enviar un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa. 

18:30|La consellera Alsina presideix l'acte commemoratiu dels 50 anys del discurs Pau Casals a l'ONU a Girona . Pl. Pompeu Fabra, 1|Girona (Gironès)

La consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, presidirà l'acte de commemoració dels 50 anys del discurs de Pau Casals a l’ONU a l'auditori Josep Irla de la Delegació del Govern a Girona. Participaran a l’acte la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral, i l'historiador i especialista en la figura de Pau Casals, Josep Maria Figueres.