La consellera Violant Cervera lliura els Premis de Civisme

Enguany l'entrega dels guardons se celebrarà al Born Centre de Cultura i Memòria

query_builder   26 novembre 2021 10:26

event_note Nota de premsa

La consellera Violant Cervera lliura els Premis de Civisme

Enguany l'entrega dels guardons se celebrarà al Born Centre de Cultura i Memòria

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, lliurarà aquest dilluns a la tarda els Premis de Civisme 2021. L’acompanyaran el secretari d’Habitatge, Carles Sala, i la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech. L’acte tindrà lloc a l’auditori del Born Centre de Cultura i Memòria (pl. Comercial, 12) i es podrà seguir de forma presencial o per streaming a https://youtu.be/2hvkTgZwRng.

Aquests guardons, convocats per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, tenen com a objectiu la promoció del civisme des d’àmbits d’actuació ben diversos. El certamen inclou el Premi Serra i Moret, el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil, el Premi als Mitjans de Comunicació, el Premi a la Innovació, el Premi a la Ciutadania i Virtut Civil, el Premi Civisme i Esport i el Premi Civisme a la Cohesió social.

1  

Fitxers adjunts

Ordre del dia - Lleida

Ordre del dia - Lleida
PDF | 69

19:00|La consellera Cervera lliura els Premis de Civisme. Born Centre de Cultura i Memòria ( pl. Comercial, 12)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, lliurarà els Premis de Civisme 2021, que organitza el Departament. L'acompanyaran el secretari d’Habitatge, Carles Sala, i la directora d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech.