El director territorial de Justícia de les Terres de l'Ebre, Joan Juan Aixa, presenta aquest dijous, 2 de desembre, la Jornada divulgativa sobre Segona Oportunitat a les Terres de l'Ebre.

La Jornada Segona Oportunitat donarà a conèixer els mecanismes d'aquest servei públic d'acompanyament per a persones que es trobin en situació d'insolvència a causa de deutes acumulats; alhora intervindran responsables d'altres organtizacions que també participen en aquest mecanisme, com l'advocacia o les cambres de comerç, i d'altres serveis de l'Administració de la Generalitat, com Consum i Habitatge.

La Jornada tindrà lloc a les 12.00 hores a la seu de la Generalitat, plaça de Gerard Vergés 1, de Tortosa. Abans de l'inici, a les 11.45 hores, el director territorial de Justícia atendrà els mitjans de comunicació; també es podran prendre imatges de la Jornada.

11:45|Jornada Segona Oportunitat. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El director territorial de Justícia de les Terres de l'Ebre, Joan Juan Aixa, atendrà els mitjans de comunicació abans de l'inici de la Jornada divulgativa sobre Segona Oportunitat. Els mitjans gràfics podran pendre imatges de la sessió.