Salut explica el desplegament de la Llei de l'Eutanàsia a Catalunya

query_builder   1 desembre 2021 17:10

event_note Nota de premsa

Salut explica el desplegament de la Llei de l'Eutanàsia a Catalunya

  • La roda de premsa serà demà dijous a les 10.30h.

La secretària general del Departament de Salut, Meritxell Masó; la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària, Azucena Carranzo; i el president de la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya, Albert Tuca, explicaran demà dijous en roda de premsa el desplegament de la Llei de l’Eutanàsia a Catalunya.

La roda serà a les 10.30h del matí. Serà en format híbrid (presencial i telemàtic) i es farà des de la seu del Departament de Salut de la Generalitat (Pavelló Ave Maria), a la Travessera de les Corts, 131-159.

Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda s’han d’acreditar a través del correu premsa.salut@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà, abans de dijous a les 9 del matí. El límit d’aforament presencial serà de 10 persones. Només hi podran assistir, com a màxim, dues persones per mitjà (en el cas dels mitjans audiovisuals).

La roda també es podrà seguir de forma telemàtica a través de Zoom:

https://zoom.us/j/94168801183?pwd=cTQwM2JtaldsZWo1SUwxV1JqbXJNZz09

ID: 941 6880 1183

Codi: 351158

I també és podrà seguir per Youtube:

https://youtu.be/sg_EUAaQCOY

10:30|Salut explica el desplegament de la Llei de l'Eutanàsia a Catalunya. Trav. de les Corts, 131-159|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general del Departament de Salut, Meritxell Masó; la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària, Azucena Carranzo; i el president de la Comissió de Garantia i Avaluació de Catalunya, Albert Tuca, explicaran el desplegament de la Llei de l’Eutanàsia a Catalunya.