La consellera Alsina participa demà des de Brussel·les al debat "Implementació dels Fons Next Generation: reptes i oportunitats", organitzat per Regions for EU Recovery

La titular d'Acció Exterior i Govern Obert mantindrà diverses reunions en àmbits prioritaris per al Govern durant el seu viatge de treball a la capital europea

query_builder   1 desembre 2021 19:40

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Alsina participa demà des de Brussel·les al debat "Implementació dels Fons Next Generation: reptes i oportunitats", organitzat per Regions for EU Recovery

La titular d'Acció Exterior i Govern Obert mantindrà diverses reunions en àmbits prioritaris per al Govern durant el seu viatge de treball a la capital europea

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, participarà demà dijous, 2 de desembre, des de Brussel·les al debat “Implementació dels Fons Next Generation EU: reptes i oportunitats”, que organitza la iniciativa Regions for EU Recovery, de la qual forma part el Govern de Catalunya. Regions for EU Recovery agrupa una trentena de regions que reclamen una participació activa en la presa de decisions dels fons de recuperació post COVID-19. Aquest esdeveniment és el segon debat que s’organitza entre socis i en aquesta ocasió el lidera Catalunya.

L'acte tindrà lloc a l’Espai Catalunya Europa, seu de la Delegació del Govern davant la UE. Per motius d’aforament i mesures COVID-19, els mitjans interessats a cobrir el debat l’hauran de seguir telemàticament a través de l’enllaç.

A les 16.00 hores la consellera Alsina intervindrà al ple del Comitè de les Regions, en un debat sobre la lluita contra la desinformació per garantir una democràcia eficaç i resilient. La intervenció de la consellera es podrà seguir per streaming.

Durant el seu viatge de treball a Brussel·les la consellera Alsina mantindrà diverses reunions de treball en àmbits prioritaris per al Govern, acompanyada del delegat del Govern davant la Unió Europea, Gorka Knörr.
La consellera Alsina fa un viatge de treball a Brussel·les

La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, farà un viatge de treball a Brussel·les. Durant la visita a la capital europea, Alsina participarà en debats i mantindrà diverses reunions de treball en àmbits prioritaris per al Govern, acompanyada del delegat del Govern davant la Unió Europea, Gorka Knörr.

  • 13:30|Debat sobre la implementació dels Fons Next Generation amb Regions for EU Recovery. Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Wetstraat, 227)|Brussel·les (Bèlgica)

    La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, donarà la benvinguda al debat “Implementació dels Fons Next Generation EU: reptes i oportunitats”, que organitza la iniciativa Regions for EU Recovery, de la qual forma part el Govern de Catalunya. L'objectiu de la jornada és compartir experiències sobre la implementació dels fons Next Generation a les diverses regions europees participants. Es podrà seguir en directe aquí.

  • 16:00|Intervenció al ple del Comitè de les Regions. Edifici Charlemagne (Rue de la Loi 170)|Brussel·les (Bèlgica)

    La consellera d'Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, intervindrà al ple del Comitè de les Regions en el marc d'un debat sobre la lluita contra la desinformació per garantir una democràcia eficaç i resilient. Es podrà seguir en directe.