La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, la directora de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells, i la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, es reuniran el proper dijous, 9 de desembre, a Vilafranca del Penedès, amb representants del sector del cava, en el marc de la Taula del Cava.

Aquest fòrum de concertació sectorial, que se celebra abans i després de la verema des de l’any 2019, busca que els agents d’aquest sector estratègic per al país arribin a acords i compromisos per avançar en la millora de la sostenibilitat i busquin solucions compartides.

Els mitjans gràfics podran entrar a la sala per prendre imatges a les 12:45 hores. Acabada la reunió, entre les 12:45 i les 13:00 hores, la consellera Jordà atendrà els mitjans de comunicació.

12:45|La consellera Jordà presideix la reunió de la Taula del Cava. Sala d'actes. Recinte de la Fassina (Av. Catalunya, 22)|Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el secretari d’Alimentació, Carmel Mòdol, la directora de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells, i la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, es reuniran amb representants del sector del cava, en el marc de la Taula del Cava.