Demà, divendres, 10 de desembre, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria de Barcelona. L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores, al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNATEC), a la Rambla d’Ègara 270, de Terrassa. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral.

En acabar la presentació, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

11:00|El conseller Giró presenta el Projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2022 als agents econòmics i socials de la demarcació de Barcelona. Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNATEC) ( rbla. d'Ègara, 270)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el Projecte de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022 als agents econòmics i socials de la vegueria de Barcelona. També hi assistirà el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral. En acabar la presentació, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.