La consellera Ciuró presideix l'acte de signatura d'un conveni amb 18 entitats i institucions per fomentar l'ús del català a la Justícia

query_builder   10 desembre 2021 11:42

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ciuró presideix l'acte de signatura d'un conveni amb 18 entitats i institucions per fomentar l'ús del català a la Justícia

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà el proper dilluns, 13 de desembre a les 11 h, la signatura d’un conveni entre 18 entitats i institucions catalanes i andorranes per fomentar l’ús del català a la justícia a través de la creació del portal de recursos de llenguatge jurídic català Compendium.cat. En la signatura del conveni hi participarà també la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Mª Eugènia Gay i  el Secretari de Política Lingüística del Departament de Cultura, Francesc Xavier Vila.

Les entitats i institucions catalanes que signaran el conveni són: el Departament de Justícia, el Consell de l’Advocacia Catalana, el Departament de Cultura, el Consell de Garanties Estatutàries, la Comissió Jurídica Assessora, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, el Centre de Terminologia de Catalunya (TERMCAT), la Universitat Pompeu Fabra, la Societat Catalana d'Estudis Jurídics filial de l’IEC, el Col·legi Notarial de Catalunya, els Registradors de Catalunya, el Consell de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya, el Consolat de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Mútua de Previsió Social per advocats Alter Mútua. També hi participen tres institucions del Principat d’Andorra: el Consell General, la Universitat d'Andorra i el Col·legi d'Advocats d'Andorra.

11:00|La consellera Ciuró presideix l'acte de signatura d'un conveni amb 18 entitats i institucions per fomentar l'ús del català a la Justícia. Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, presidirà l’acte de signatura d’un conveni amb 18 entitats i institucions per fomentar l’ús del català a la Justícia.