El conseller Roger Torrent i Ramió i el coordinador nacional d'UP, Joan Caball, es reuniran divendres per analitzar els reptes del sector i formalitzar la signatura del nou conveni

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, es reunirà aquest divendres 17 de desembre amb el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball i Subirana, per analitzar els reptes del sector agrari.  La reunió es farà a la seu d’Unió de Pagesos a Cervera (Avinguda del Mil·lenari, 41). En acabar, el conseller i el coordinador nacional del sindicat agrari signaran la renovació del conveni entre el Departament i el sindicat  per fomentar la formació i la contractació dins el sector.

A les 10:45h els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. A les 11h es procedirà a la signatura del conveni i, posteriorment, el conseller i el coordinador nacional d’Unió de Pagesos atendran els mitjans de comunicació.

A la reunió també hi assistiran el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres i López; el delegat de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé i Barril; el director adjunt d’Unió de Pagesos, Jaume Clua; i el responsable de l’àrea social d’UP, Salomó Torres.

Prèviament, a les 9h, el conseller farà una visita institucional a l’Ajuntament de Cervera (Plaça Major, 1), on mantindrà una reunió de treball amb l’equip del govern municipal, encapçalat pel paer, Joan Santacana i Vélez, i signarà el llibre d’honor

11:00|El conseller Torrent signarà la renovació del conveni amb UP per fomentar la formació i contractació de personal. Unió de Pagesos (av. del Mil·lenari de Catalunya, 4)|Cervera (Segarra)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, es reunirà amb el coordinador nacional d’Unió de Pagesos, Joan Caball i Subirana, per analitzar els reptes del sector agrari. També signaran la renovació del conveni entre el Departament i el sindicat per fomentar la formació i la contractació dins el sector. L'acompanyarà el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé.