Lliurament de la 10a edició dels Premis IDECE, per al foment de la projecció de les Terres de l'Ebre

query_builder   16 desembre 2021 07:59

settings_input_antenna Convocatòria

Lliurament de la 10a edició dels Premis IDECE, per al foment de la projecció de les Terres de l'Ebre

La vicepresidenta primera de l'Institut per la Desenvolupament de les Comaques de l'Ebre (IDECE), Gemma Carim Gironès, juntament amb la directora territorial d'Economia i Hisenda, Mercè Miralles Guerrero, i el director territorial de Drets Socials, Felip Monclús Arasa, lliuren aquest divendres, 17 de desembre, els premis de la 10a. edició dels Premis IDECE.

L'acte de lliurament tindrà lloc a les 17.00 hores a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, plaça de Gerard Vergés, 1 de Tortosa.

En aquesta 10a edició dels Premis IDECE, per a fomentar i impulsar la projecció de les Terres de l'Ebre, han estat 12 els treballs que han presentat l'alumnat dels centres educatius ebrencs que cursen Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior, i també aquell alumnat ebrenc de la resta d'instituts de Catalunya i de l'Institut Obert de Catalunya (IOC).
Els guardonats amb aquests Premis IDECE obtindran una aportació econòmica: el 1r premi 1.500 euros, el 2n premi 1.000 euros, el 3r premi 700 euros i el 4t 500 euros. A més a més, de la possiblitat de publicar, en paper, el treball que obtingui el primer premi.

17:00|Lliurament dels Premis IDECE. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

La vicepresidenta primera de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), Gemma Carim Gironès, lliurarà els premis de la 10a edició dels Premis IDECE. L'acompanyaran la directora territorial d'Economia i Hisenda de les Terres de l'Ebre-Tarragona, Mercè Miralles Guerrero, i el director territorial de Drets Socials de les Terres de l'Ebre, Felip Monclús Arasa.