El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, juntament amb el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, signaran aquest dilluns, 20 de desembre, el nou Contracte Programa Generalitat-FGC per al període 2022-2026.

L’acte tindrà lloc a les 18 hores al Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, s/n) i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube d'FGC.

18:00|El vicepresident Puigneró i el conseller Giró signen el nou Contracte Programa entre la Generalitat i Ferrocarrils. Museu Marítim de Barcelona (av. de les Drassanes, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, juntament amb el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Marta Subirà, signaran el nou Contracte Programa Generalitat-FGC per al període 2022-2026. El delegat del Govern a Barcelona, Toni Morral, assistirà a l'acte.