Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

query_builder   20 desembre 2021 08:39

settings_input_antenna Convocatòria

Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presidirà aquest dimarts, 21 de desembre, la sessió ordinària del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

La reunió s'iniciarà a les 09.30 hores, a la seu de la Generalitat, plaça de Gerard Vergés, 1 de Tortosa. Un cop finalitzi, a les 11.00 hores, Albert Salvadó valorarà en roda de premsa els temes més rellevants que s'hagin exposat al Consell de Direcció. Els mitjans interessats podran prendre imatges uns minuts abans d'acabar la sessió.

11:00|Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, valorarà en roda de premsa els temes més rellevants tractats en el Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.