• Obrirà amb una conferència de Carme Junyent demà dijous 13 de gener a les 18h a la sala d’actes de Palau Robert

En el marc de l'exposició Portes Obertes a l'Escola Pública al Palau Robert, el Departament d'Educació promou un cicle de conferències que posa sobre la taula els principals reptes que té plantejats en aquests moments. Iniciarà el cicle demà la professora Carme Junyent, amb una ponència que, sota el títol L'escola davant la diversitat lingüística, analitzarà la situació de la llengua catalana. La secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, clourà la presentació. La benvinguda serà a càrrec del comissari de l’exposició, Joan Domènech.

 

El Cicle continuarà amb ponències de Yayo Herrero (Societat i escola, 3 de febrer), Xavier Martínez Celorio (Professorat i funció pública, 24 de febrer), Carlos Magro (Currículum, 10 de març) i Aina Tarabini (Segregació escolar, 31 de març). Així doncs, veus diferents aportaran reflexions i propostes amb el propòsit de facilitar un debat ric i plural, que permeti a tota la comunitat educativa i al conjunt de la ciutadania participar i implicar-se en la recerca d'alternatives de millora a l'escola pública actual. 

 

Totes les sessions es faran a la sala d’actes del Palau Robert. Seran obertes i de lliure accés, amb les limitacions que, en cada moment, dictin les autoritats sanitàries (a dia d’avui, 70% de l’aforament, 98 places, mascareta, gel hidroalcohòlic i distància). Caldrà inscriure-s’hi a l’adreça de correu conferencies.educacio@gencat.cat. Així mateix, es transmetran per streaming mitjançant la següent adreça:  https://youtu.be/MXjLqD-HjfY

 

12 de gener de 2022

18:00|Conferència de Carme Junyent . Palau Robert ( pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Transformació Educativa, Núria Mora, clourà l'acte en el qual la professora Carme Junyent oferirà una ponència que, sota el títol L'escola davant la diversitat lingüística, analitzarà la situació de la llengua catalana. La benvinguda serà a càrrec del comissari de l’exposició, Joan Domènech.