L'OCATT fa balanç de la donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules fets a Catalunya durant l'any passat

query_builder   14 gener 2022 14:41

settings_input_antenna Convocatòria

L'OCATT fa balanç de la donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules fets a Catalunya durant l'any passat

El Departament de Salut acull dilluns 17 de gener, a les 11h, una roda de premsa telemàtica del balanç de donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya. Hi participaran la secretària general del Departament, Meritxell Masó; el director de l’OCATT, Jaume Tort; Gabriel Moreno, intensivista i coordinador de trasplantaments de l’Hospital de Bellvitge; i Jordi Soriano, primera persona trasplantada pulmonar de l'Estat a conseqüència de la COVID.

Els mitjans podran participar a la roda a través de Zoom:
https://zoom.us/j/91675709621?pwd=SWVTZXFSRlRNQjg0WG5UTDBJdDJ5dz09   
ID de reunió: 916 7570 9621
Codi d’accés: 597763

La roda també es podrà seguir a https://youtu.be/K_jJ0Bd3b8M

11:00|L'OCATT fa balanç de la donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules fets a Catalunya durant l'any passat. Departament de Salut (acte telemàtic)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de Salut, Meritxell Masó; el director de l’OCATT, Jaume Tort; l'intensivista i coordinador de trasplantaments de l’Hospital de Bellvitge, Gabriel Moreno; i Jordi Soriano, la primera persona trasplantada pulmonar de l'Estat a conseqüència de la COVID, oferiran una roda de premsa telemàtica de balanç de donació i trasplantament d'òrgans, teixits i cèl·lules a Catalunya.