• El titular d’Empresa i Treball es reunirà amb la direcció de l’empresa, farà un recorregut per les seves instal·lacions i, posteriorment, valorarà en una compareixença davant dels mitjans de comunicació la decisió de Taurus d’adquirir la companyia

El proper dilluns 17 de gener, a les 10:00 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l’empresa de components d’automoció TAG Automotive, que ha estat adquirida per Taurus Group. L’acompanyaran el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, i la directora general d’Indústria, Natalia Mas i Guix. Tots ells es reuniran amb els propietaris de Taurus Group, Joan Basagaña i Raul Ubric, i el CEO de TAG Automotive, Albert López.

Després d’un recorregut per les instal·lacions de TAG Automotive, a les 11:00 hores, el conseller Torrent farà una compareixença davant dels mitjans de comunicació per valorar l’adquisició de la companyia per part de Taurus Group per 11 milions d’euros. Albert López intervindrà en nom de l’empresa per explicar el procés i els plans de futur de la companyia.

10:00|El conseller Torrent visita TAG Automotive. Seu de TAG Automotive (c. Bosch i Gimpera, 2)|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà l’empresa de components d’automoció TAG Automotive.