La consellera de la Presidència detalla el procés d'elaboració del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030

query_builder   20 gener 2022 15:54

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de la Presidència detalla el procés d'elaboració del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030

  • La presentació tindrà lloc demà, 21 de gener, a les 16.30 h, al Palau de la Generalitat
  • A causa de la situació actual de la pandèmia, els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial o telemàticament amb l’aplicació Zoom

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, acompanyada de la secretària general de l'Esport, Anna Caula i Paretas, exposarà el procés d'elaboració del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030. La presentació tindrà lloc demà divendres, 21 de gener, a les 16.30 h, a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.

A causa de la situació actual de la pandèmia, els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial -amb mesures de protecció i limitació d’aforament, tal com recomanen les autoritats sanitàries– o telemàticament a través de l’aplicació Zoom.

SEGUIMENT PRESENCIAL

  • Els periodistes que no tinguin acreditació del Palau caldrà que enviïn un correu a comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat des d’una adreça corporativa, sol·licitant poder assistir a la roda de premsa. 
  • L’entrada dels periodistes serà per la porta del carrer Sant Sever.
  • Caldrà venir amb temps (una mitja hora abans) per acreditar-se, atès que el seguiment del protocol de mesures de protecció previst pot alentir el procés d’entrada.

SEGUIMENT TELEMÀTIC

  • Enllaç per accedir a la roda de premsa:
Contrasenya: 477787
  • Cal connectar-se mitja hora abans per fer les proves d’àudio i imatge. Deu minuts abans de l’hora de la roda de premsa tothom ha d’estar connectat per poder fer les proves corresponents perquè no hi hagi problemes durant l’emissió.
  • Cal registrar-se amb nom i cognoms (no àlies).
  • S’indicarà en el xat de ZOOM quan es podrà començar a demanar el torn de pregunta.

La roda de premsa s’emetrà per xarxes del @govern i a través de la plataforma Watchity es podrà recuperar la compareixença íntegra.

S’hi podrà accedir a través de l’enllaç https://governmitjans.watchity.com

Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat

Contrasenya: premsa

16:30|La consellera Vilagrà detalla el procés d'elaboració del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, acompanyada de la secretària general de l'Esport, Anna Caula i Paretas, exposarà en roda de premsa el procés d'elaboració del projecte de candidatura dels Jocs Olímpics d'Hivern Pirineus-Barcelona 2030.