El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presideix aquest dimarts, 1 de febrer, a les 09.30 hores, la sessió extraordinària i telemàtica del mes de gener del Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

Posteriorment, a les 16.00 hores, Albert Salvadó presentarà en roda de premsa d'alguns dels temes que s'han posat sobre la taula en el Consell de Direcció, i juntament amb la coordinadora territorial del Departament d'Igualtat i Feminismes, Mar Lleixà, donaran a conèixer les polítiques i mesures feministes que s'estan implementant per donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania ebrenca.

La roda de premsa tindrà lloc a la sala Abària de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, carrer Montcada, 23, de Tortosa.

16:00|Consell de Direcció. Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre. Palau Abària ( c. Montcada, 23)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i la coordinadora territorial del Departament d'Igualtat i Feminismes de les Terres de l'Ebre, Mar Lleixà, presentaran els temes més destacat en la reunió del Consell de Direcció i donaran a conèixer les polítiques i mesures feministes que s'estan implementant a les comarques ebrenques.