El proper dimecres 9 de febrer de 2022, a les 19.00h, començarà, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, el cicle Diàlegs sobre la repressió franquista a Catalunya. Una aproximació compartida, que constarà de quatre sessions.

Aquest cicle, organitzat per la delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, serà coordinat i moderat per Joaquim Nadal, catedràtic emèrit d’Història Contemporània i director de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural.

La delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ester Capella, presentarà el cicle i la primera sessió, Dimensions de la repressió social i de gènere en el franquisme, en la qual dialogaran els historiadors, Montserrat Duch i Gutmaro Gómez Bravo sota la moderació de Joaquim Nadal.

9 de febrer, 19.00h.
Dimensions de la repressió social i de gènere en el franquisme
Montserrat Duch
Gutmaro Gómez Bravo

19:00|Inici del cicle Diàlegs sobre la Repressió Franquista a Catalunya. Centre Cultural-Llibreria Blanquerna. Delegació del Govern a Madrid ( c. Alcalá, 44)|Madrid (Madrid)

  Emissió en directe

La delegada del Govern a Madrid, Ester Capella, presentarà el cicle Diàlegs sobre la repressió franquista a Catalunya, coordinat per Joaquim Nadal, i la primera sessió, Dimensions de la repressió social i de gènere en el franquisme, en la qual dialogaran els historiadors Montserrat Duch i Gutmaro Gómez Bravo.