• L’acte d’inauguració tindrà lloc aquest divendres, a les 11 h del matí

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà aquest divendres la Casa de Sofia, un nou centre per atendre infants amb malalties minoritàries i de cronicitat complexa, promogut pel Catsalut i desenvolupat per l’Hospital de Sant Joan de Déu.

L’acte d’inauguració serà a partir de les 11 h del matí a la seu del nou equipament, situat al carrer Via Augusta, 66, d’Esplugues de Llobregat. El conseller Argimon farà el parlament inaugural, juntament amb el gerent de l’Hospital de Sant Joan de Déu, Manel del Castillo; l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, i el president de la Federació Espanyola de Malalties Rares, Juan Carrión. L’acte institucional inclourà la descoberta d’una placa commemorativa.

(*) Els mitjans que hi estiguin interessats podran prendre imatges del nou centre a les 10.15h, abans de l’acte d’inauguració

11:00|El conseller Argimon inaugura la Casa de Sofia a Esplugues de Llobregat. Via Augusta, 66|Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, inaugurarà la Casa de Sofia, un nou centre per atendre infants amb malalties minoritàries i de cronicitat complexa, promogut pel Catsalut i desenvolupat per l’Hospital de Sant Joan de Déu.