Presentació del cicle Llengua · Poesia · Llibre

query_builder   10 febrer 2022 14:54

event_note Nota de premsa

Presentació del cicle Llengua · Poesia · Llibre

El director dels Serveis Territorials de Cultura de Girona, Josep Calataiud, i la presidenta dels Amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig, presentaran el cicle Llengua · Poesia · Llibre, de commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el Dia Mundial de la Poesia i Sant Jordi, Dia Mundial del Llibre; organitzat pels Amics de la UNESCO de Girona, els Serveis Territorials de Cultura de Girona i el Centre de Normalització Lingüística de Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona.

La roda de premsa tindrà lloc dilluns 14 de febrer, a les 11.30 h, a la sala d’actes dels Serveis Territorials de Cultura de Girona.

11:30|Presentació del cicle Llengua · Poesia · Llibre. Sala d'actes dels Serveis Territorials de Cultura de Girona ( c. Ciutadans, 18)|Girona (Gironès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura de Girona, Josep Calataiud, i la presidenta dels Amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig, presentaran el cicle Llengua · Poesia · Llibre, de commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el Dia Mundial de la Poesia i Sant Jordi, Dia Mundial del Llibre.