• Viatja a Berlín per trobar-se amb l’equip de les pel·lícules Alcarràs i d’Un año, una noche, que participen a la secció oficial del festival

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, participarà demà, dimarts 15 de febrer, en una trobada amb els equips d’Alcarràs i d’Un año, una noche, les dues pel·lícules catalanes que han estat seleccionades a la 72 edició de la Berlinale. La trobada, en què participaran els directors dels llargmetratges, Carla Simón i Isaki Lacuesta, així com els seus equips, servirà per celebrar la presència catalana al festival. Tindrà lloc a les 9.30 hores a l’Hotel Grand Hyatt Berlín.

Els periodistes podran prendre imatges de la trobada i, en acabar, la consellera Garriga farà declaracions. Els mitjans que vulguin assistir-hi han de confirmar la seva presència a premsa.cultura@gencat.cat

09:30|La consellera Garriga dona suport al cinema català a la Berlinale. Hotel Grand Hyatt Berlín (Marlene-Dietrich-Platz, 2)|Berlín (Alemanya)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, participarà en una trobada amb els equips d’Alcarràs i d’Un año, una noche, les dues pel·lícules catalanes que han estat seleccionades a la 72 edició de la Berlinale.