Visita de balanç de les actuacions de millora de la C-58 fins a Terrassa i presentació de projectes de futur

query_builder   18 febrer 2022 13:37

settings_input_antenna Convocatòria

Visita de balanç de les actuacions de millora de la C-58 fins a Terrassa i presentació de projectes de futur

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, visitarà la C-58 dilluns vinent, 21 de febrer, per a fer balanç de les actuacions de millora dutes a terme i exposar projectes de futur.

L’acompanyaran el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, i el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, juntament amb alcaldes i alcaldesses d’aquest àmbit.

L’acte tindrà lloc, a partir de les 9,30 hores, a l’avinguda del Vallès, sota del nou pont de la C-58 construït sobre la riera de le Arenes, entre el centre comercial Carrefour i la benzinera Petrocat.

Consulteu aquí el punt de trobada

09:30|Visita de balanç de les actuacions de millora de la C-58 fins a Terrassa i presentació de projectes de futur. Av. del Vallès. Viaducte de la C-58.|Terrassa (Vallès Occidental)

El secretari general del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font, visitarà la C-58 per a fer balanç de les actuacions de millora dutes a terme i exposar projectes de futur.