Juan José Torres i López es reunirà amb l'alcalde d'Olot i, posteriorment, els dos atendran els mitjans de comunicació

Dilluns, 21 de febrer de 2022.— Demà dimarts, 22 de febrer, el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Juan José Torres i López, realitzarà una visita institucional a Olot. Al matí mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Berga i Vayreda, i altres membres del consistori i del Consell Comarcal de la Garrotxa per donar a conèixer el projecte de la nova oficina del SOC a Olot, així com els ajuts a empreses i entitats per contractar persones joves durant un any.

Després de la reunió, el director del SOC i l’alcalde d’Olot atendran els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics també podran prendre imatges de la reunió a les 10.30 hores.

10:30|Explicació del projecte de la nova Oficina de Treball a Olot. Ajuntament d'Olot ( pg. de Ramon Guillamet, 10). Sala Gussinyé (segon pis).|Olot (Garrotxa)

El director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Juan José Torres i López, realitzarà una visita institucional a Olot. Al matí mantindrà una reunió amb l’alcalde, Josep Berga i Vayreda, i altres membres del consistori i del Consell Comarcal de la Garrotxa per donar a conèixer el projecte de la nova oficina del SOC a Olot, així com els ajuts a empreses i entitats per contractar persones joves durant un any. Després de la reunió, el director del SOC i l’alcalde d’Olot atendran els mitjans de comunicació. Els mitjans gràfics també podran prendre imatges de la reunió a les 10.30 hores.