Dijous 24 de febrer, a les 16.00 hores, a la Delegació Territorial del Govern a Tarragona (carrer de Sant Francesc, 3, Tarragona)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat de la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès Piqué, i del cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a Tarragona, l’inspector Antoni Vilafranca, presentaran dijous, 24 de febrer, el balanç de sinistralitat del Camp de Tarragona del 2021.

L’acte tindrà lloc a les 16.00 hores a la Delegació Territorial del Govern a Tarragona. També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Marta Cassany Virgili i el cap del Servei Territorial de Trànsit a Tarragona, Albert Raül Esteban.

16:00|Presentació del balanç de sinistralitat al Camp de Tarragona 2021. C. de Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat de la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès Piqué, i del cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a Tarragona, l’inspector Antoni Vilafranca, presentaran el balanç de sinistralitat del Camp de Tarragona del 2021.