El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, visitarà demà l’Hospital Clínic de Barcelona per a participar en un acte de reconeixement als professionals de la salut, dos anys després que es detectés en aquest centre el primer cas de Covid a Catalunya.

Aproximadament a les 13:10h, el conseller farà una breu atenció presencial a mitjans per valorar aquesta efemèride. Serà al pati Nord de l'hospital (entrada pel carrer Casanova) i ho farà acompanyat del director mèdic de l’Hospital Clínic, Antoni Castells, i de la directora d’Infermeria del centre, Gemma Martínez.

Seguidament, el titular de Salut mantindrà una trobada i intercanviarà impressions amb representants dels diferents professionals sanitaris i treballadors i treballadores del centre, en un acte que es podrà seguir telemàticament: https://www.youtube.com/watch?v=Hn97YQDZjaM

13:10|El conseller Argimon participa en l'acte de reconeixement als professionals de la salut després de dos anys de COVID. Hospital Clínic ( pati nord, entrada pel c. Casanovas)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, visitarà l’Hospital Clínic de Barcelona per participar en un acte de reconeixement als professionals de la salut, dos anys després que es detectés en aquest centre el primer cas de Covid a Catalunya.