El conseller d'Empresa i Treball atendrà els mitjans de comunicació a l'estand d'ACCIÓ al 4YFN a les 12:30h

El proper dilluns 28 de febrer, a les 12:30 hores, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà el 4YFN, l’esdeveniment dedicat a les startups integrat dins del MWC. El titular d’Empresa i Treball coneixerà de primera mà els projectes de les 36 startups catalanes ubicades al pavelló d’ACCIÓ acompanyat del secretari general del Departament d’Empresa i Treball, Oriol Sagrera i Saula; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos i Maduell, la directora general d’Indústria i consellera delegada d’ACCIÓ, Natàlia Mas i Guix; i el director general d’Innovació i Emprenedoria; Lluís Juncà i Pujol.

Torrent oferirà una atenció als mitjans de comunicació a les 12:30h al pavelló d’ACCIÓ (Hall 6, pavelló C16, 4YFN-MWC, Fira de Barcelona – Gran Via, L’Hospitalet de Llobregat). Pots consultar el llistat de les 36 startups catalanes ubicades al pavelló d’ACCIÓ en aquest enllaç: www.accio.gencat.cat/4yfn


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

12:30|El conseller Torrent visita el 4YFN en el marc del MWC. Hall 6, pavelló C16, 4YFN-MWC. Fira de Barcelona - Gran Via |L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà el 4YFN en el marc del MWC.