El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, acompanyat de la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, i del cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a la Catalunya Central, l’inspector Francesc Parra, presentaran dimarts, 1 de març, el balanç de sinistralitat de la Catalunya Central del 2021.

L’acte tindrà lloc a les 16.00 hores a la seu del Consell Comarcal d’Osona, a Vic (Edifici El Sucre - carrer de l'Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta). També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials d’Interior a la Catalunya Central, Elena Roca, i la cap del Servei Territorial de Trànsit a Barcelona, M. Assumpció Gil.

16:00|Presentació del balanç de sinistralitat a la Catalunya Central del 2021. Consell Comarcal d'Osona ( c. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta)|Vic (Osona)

El director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel; la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; i el cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a la Catalunya Central, inspector Francesc Parra, presentaran el balanç de sinistralitat de la Catalunya Central del 2021.