El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà demà dijous, 3 de març, novetats sobre el projecte Catalunya Rural Hub a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (plaça de Sant Roc, 2. Móra d’Ebre).

El vicepresident, acompanyat del secretari d’Estratègia, Informació i Coordinació Territorial, Xavier Fornells, i de la directora general de Societat Digital, Joana Barbany, es reunirà amb els membres del Consell Comarcal per explicar-los novetats al voltant d’aquesta iniciativa impulsada pel Govern i la Mobile World Capital Barcelona per atreure professionals digitals a entorns rurals i en risc de despoblament de Catalunya.

Cobertura informativa

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió (mut), a les 12.30 hores, i el vicepresident farà una breu atenció als mitjans a les 13.15 hores.

13:15|El vicepresident Puigneró presenta novetats del projecte 'Catalunya Rural Hub'. Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, plaça de Sant Roc, 2|Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presenta novetats sobre el projecte 'Catalunya Rural Hub'.