La directora territorila de Cultura de les Terres de l'Ebre, Victòria Almuni, presenta aquest dilluns, 14 de març, el Dia Mundial de la Poesia a les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el dia 21 de març, a les 19 hores, a la seu del Departament al Palau Oliver de Boteller de Tortosa.

Victòria Almuni també informarà sobre la Jornada de presentació de l'Informe "Un marc sociolingüístic igualitari per a la llengua catalana" dins el Pacte Nacional per la Llengua, programada per al proper 17 de març, a les 18 hores, a la seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.

La roda de premsa tindrà lloc, a les 10.30 hores, a la Sala Gerard Vergés de la seu dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre, al carrer Jaume Ferran, 4 - Palau Oliver de Boteller - de Tortosa.

10:30|Presentació del Dia Mundial de la Poesia a les Terres de l'Ebre. Serveis Territorials de Cultura. Palau Oliver de Boteller (c. Jaume Ferrna, 4)|Tortosa (Baix Ebre)

La directora territorial de Cultura de les Terres de l'Ebre, Victòria Almuni, presentarà el Dia Mundial de la Poesia a les Terres de l'Ebre. També informarà sobre la jornada divulgativa del Pacte Nacional per la Llengua.