La consellera Cervera presenta el nou projecte per a l'antiga Ciutat del Repòs i de Vacances de Tarragona

query_builder   11 març 2022 17:07

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Cervera presenta el nou projecte per a l'antiga Ciutat del Repòs i de Vacances de Tarragona

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà dilluns vinent, 14 de març, el nou projecte de l’antiga Ciutat del Repòs i de Vacances de Tarragona. La consellera i l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, atendran els mitjans de comunicació a les 11 hores i, a continuació, visitaran l’espai. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la visita.

11:00|La consellera Cervera presenta el nou projecte per a l'antiga Ciutat del Repòs i de Vacances de Tarragona. Ciutat del Repòs i de Vacances ( ctra. N-340, quilòmetre 4,5)|Tarragona (Tarragonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el nou projecte de l’antiga Ciutat del Repòs i de Vacances de Tarragona. La consellera i l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, atendran els mitjans de comunicació i, a continuació, visitaran l’espai. Estaran acompanyats per la delegada territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Teresa Pallarès; el secretari d’Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra; el director general de Joventut, Àlex Sastre; la directora de l’Agència Catalana de Joventut, Núria Ramon, i el director dels Serveis Territorials de Drets Socials a Tarragona, Daniel Sagalà.